Categories: Persoonlijke Leningen

’5000 euro lenen, zou je dat nou wel doen?’ Een goede vraag, want voor je een bedrag als dit gaat lenen, is het wel noodzakelijk om eerst duidelijk te hebben waaraan je het precies wilt uitgeven. Je kunt voor dit bedrag een groot deel van de nieuwe keuken kopen, het huis helemaal opknappen of opnieuw inrichten. Ook dat comfortabele bed behoort opeens tot de mogelijkheden. vijfduizend euro lenen is een stuk sneller dan 5000 euro sparen; dat laatste kost je minstens een jaar en dan heb je ook nog eens een heel behoorlijk inkomen. Hoe pak je het lenen van vijfduizend euro precies aan? Wat zijn de alternatieven? Het eerste alternatief is een doorlopend krediet. Wil mensen geven aan dat het grote voordeel van een doorlopend krediet is dat je het geld niet allemaal in één keer hoeft op te nemen.

Daardoor kun je zelf je maandelijkse opname en terugbetalingen regelen. Een groot voordeel, want mocht opeens blijken dat de keuken een stukje goedkoper is, dan hoef je geen duur extra geld te lenen. Een persoonlijke lening is, op het moment dat je het volledige krediet toch op gaat nemen, vaak goedkoper. Op deze manier kun je eenvoudig 5000 euro lenen en het geld wordt binnen een paar dagen bijgeschreven op je spaarrekening. Het interessante aan deze manier van geld lenen, is dat je gebruik maakt van de klassieke vorm van geld lenen: een groot bedrag, direct bijgeschreven en jij betaalt over een wat langere termijn terug. Waar je ook voor kiest; het is heel goed mogelijk om voordelig een bedrag van vijfduizend euro te lenen.

Wat als je geen vijfduizend euro kan lenen?

vijfduizend euroOp het moment dat je bijvoorbeeld wordt afgewezen voor een persoonlijke lening van 5.000 euro zou het kunnen dat je op zoek gaat naar een particuliere geldverstrekker. Veel mensen nemen deze route omdat een particuliere geldverstrekker niet de eerste gedachte is die bij je opkomt wanneer je voor een lening van vijfduizend euro euro gaat.

Heb je in het verleden weleens te maken gehad met een zwarte lijst dan kan het gewoon zijn dat het je ontzettend moeilijk wordt gemaakt om gewoon te lenen. We weten er alles van en we weten ook hoe vervelend dat is. Een particuliere leninggever zal eerder geneigd zijn je een lening te geven, maar zoals het met alles is heeft dit ook een mindere kant. Een particuliere lening is namelijk niet goedkoop. Zoiets had je waarschijnlijk wel verwacht, maar het is zelfs zo dat dit qua rente en voorwaarden misschien nog wat extremer is dan je misschien denkt. Houd er rekening mee dat de particuliere geldverstrekker een groot risico neemt door jou een lening te geven. Jij bent misschien van plan de hele lening terug te betalen, maar dat weet hij natuurlijk niet. Hoe meer onderpand je dus kunt bieden voor de lening, hoe beter je af bent in dit soort situaties. Als je de zekerheid kunt bieden waar geldverstrekkers naar op zoek zijn, dan is particulier 5000 euro lenen misschien iets voor jou

Posted on Nov 26, 2017

Meest Gelezen

Archief

Top