Vanaf 1.99% JKP Cetelem.be

cetelem

Profiteert u ook van de lage rent om een nieuwe auto te kopen tegen de beste voorwaarden? Doe dan hetzelfde voor uw lening! cetelem.be bied u een aantrekkelijke rentevoet van 1.99% JKP voor een nieuwe auto of jonger dan 36 maanden of  3,90% JKP ouder dan 36 maanden aan en voorwaarden die uw budget respecteren. Met terugbetaling via vaste maandelijkse bedragen. Zonder verrassingen en met een vooraf vastgelegde looptijd. Bovendien kan u tot 110% van de aankoopprijs van uw auto lenen. Zo betaalt u in een adem de bijkomende kosten: taksen, verzekeringen, …enz.. Type Krediet: Lening op afbetaling. Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling voor een nieuwe wagen van 15.000€, JKP (Jaarlijks kostenpercentage) van 1.99%, vaste jaarlijkse debetrentevoet van 1.97%,terugbetaalbaar in 54 maandelijkse aflossingen van 290.51€. Totaal te betalen bedrag:15.687,54€. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit n.v. doe nu uw aanvraag en simuleer een lening op www.cetelem.be en valideer uw aanvraag. cetelem.be analyseerd uw aanvraag en verstuurd een antwoord online. Zodra uw contract aanvaard is, correct ondertekend en teruggestuurd met de gevraagde documenten, schrijven ze het geld over op uw zichtrekening. We hopen dat u de wagen van uw dromen vindt. Graag tot binnenkort!

Ga Naar cetelem.be!!

Vanaf 2.29% JKP Auxifina.be

auxifinaAuxifina financiert de aankoop van uw auto, motor of bestelwagen: nieuw of tweedehands. Met een voordelige rentevoet van 2,29 % kan u met deze autolening de volledige aankoopprijs financieren van een nieuwe auto, BTW inbegrepen.Koop de auto of motor van uw dromen, met een autolening van Auxifina een Belgisch bedrijf dat sinds 1947 u de keuze biedt uit een breed gamma aan kredietoplossingen voor alle mogelijke behoeften en projecten op de Belgische markt (zowel Vlaanderen als Wallonië). Auxifina heeft een brede keuze op het gebied van kredietoplossingen voor alle behoeften en projecten van de klant. Ze hebben een snelle en discrete behandeling van uw dossier. De communicatie van Auxifina naar de klant is duidelijk en transparant. De tevredenheid van de klant is de missie die Auxifina nastreeft.
Ga Naar Auxifina.be!!

 

Vanaf 5.60% JKP Kredietpartner.be

kredietpartner Een glimmende sportwagen, een gezinsauto of een kleine stadswagen? De automarkt is zo uitgebreid dat er voor iedereen een geschikte auto, nieuw of tweedehands, te vinden is. En dankzij Kredietpartner die is gespecialiseerd in consumentenkredieten voor alle doeleinden. Als kredietmakelaar en bemiddelaar en kredietgever garandeert kredietpartner een snelle en doeltreffende afhandeling van alle kredietaanvragen. Flexibiliteit is bij kredietpartner troef! Oplossingen vinden voor problemen, daar is kredietpartner sterk in. Administratieve rompslomp wordt bij kredietpartner tot een minimum herleidt. Ze staan bij Kredietpartner altijd klaar om uw te helpen en om antwoord te geven op al uw vragen. U kunt deze vragen stellen via telefoon, mail, fax of op kantoor.

Ga Naar Kredietpartner.be!!Meest Gelezen

Archief

Top