Categories: Cofidis Direct Cash

Cofidis Direct Cash

Cofidis Direct Cash

Cofidis Direct Cash is een reserve geld die u een som geld (500 tot €10.001 biedt) en kan worden gebruikt op basis van uw behoeften, voorwaardelijke

gebeurtenissen, of projecten die aan je hart liggen. Deze geldreserve is beschikbaar op elk moment zonder rechtvaardiging van gebruik. Naarmate u terugbetalingen verricht, groeit uw geldreserve opnieuw aan. De opgevraagde som krijgt je na de goedkeuring van je aanvraag binnen de dag uur op je bankrekening gestort. Een persoonlijke lening rente vergelijken kan online gebeuren en er worden geen vragen gesteld. Wil je de voordelige tarieven bekijken dan kan dat door een simulatie door te voeren op de website van Cofidis.

 Voordelen van Cofidis Direct Cash:

  • Uw geld in 48 h, uw geld is op uw rekening binnen 48 h na ondertekening van het contract.
  • Het is gratis,u kan uw geldreserve gebruiken zonder te zeggen wat je doet. Je krijgt volledige autonomie!
  • Zonder u te verplaatsen? op uw account vanaf de site van Cofidis 7 dagen per week 24 op 24  Cofidis Direct Cash beheren.
  • Flexibiliteit! U hebt de mogelijkheid uw krediet volledig of gedeeltelijk terug te betalen, wanneer u wilt en gratis…

Direct Lenen Online

Met Cofidis Leningen in België hoeft u zich niet te verplaatsen, alles is er online voor u. Maak even een Cofidis simulatie online en bekijk direct de  kosten. Indien het u bevalt, dan kan je alles online regelen. Na het online  ingeven van je persoonlijke gegevens moet u maximum 1 dag wachten, en dan hebt u uw ‘Direct Cash’ op je bankrekening staan.

Cofidis is 25 jaar gespecialiseerd in leningen op afstand en is de nummer 1 in online  consumptie kredieten en met meer dan 500 000 tevreden klanten. Meer dan 240 medewerkers staan er tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden en te helpen u. Cofidis Direct Cash is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8: 00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Cofidis Direct Cash en Mastercard:

U kunt ook als u wilt een Mastercard aanvragen die aan je Cofidis Direct Cash geldreserve wordt gekoppeld. Met deze kaart kunt u betalen over de hele wereld en u kunt uw aflossingen verspreiden op uw tempo. Als u meer informatie over de Cofidis Direct Cash geldreserve wilt, kijk online vrijblijvend wat je me de Cofidis Direct Cash allemaal kan doen.

Posted on Dec 10, 2011

Meest Gelezen

Archief

Top