Categories: Autoleningen

U bent op zoek naar de meest voordelige autolening? Vergelijk dan de verschillende tarieven van de kredietmaatschappijen in België. De gemakkelijkste manier om een vergelijking door te te voeren is door het volgende te doen:

  • Surf naar de officiële site van een kredietverstrekker.
  • Zoek daar de optie simulatie of simulator.
  • Vul al de gevraagde gegevens in looptijd en leenbedrag bijvoorbeeld.
  • Het resultaat wordt automatisch berekend.
  • Onder meer het jaarlijks kostenpercentage is zichtbaar en ook hoeveel u maandelijks moet aflossen.
  • Herhaal dit doe het bij alle belangrijke kredietaanbieders.
  • Vergelijk de tarieven van de autoleningen.
  • Selecteer de voordeligste.

Er bestaan ook sites die alle jaarlijkse kostenpercentages opsommen. Echter, de vraag is natuurlijk in welke mate deze betrouwbaar zijn. Daarom zelf even een steekproef doen en zelf een vergelijking doorvoeren. Voor u het weet is het mogelijk om een contract te ondertekenen en dan kunt u uw wagen financieren.

Een autofinanciering afsluiten bij Auxifina is misschien een goede keuze.

Ja, misschien. Niemand kan nu reeds zeggen dat Auxifina voor u de beste keuze is. Alles hangt namelijk af van meerdere factoren. Denken we bijvoorbeeld maar aan het bedrag dat u wenst te lenen of binnen welke termijn u de lening op afbetaling wenst terug af te lossen. Voer even een simulatie door bij deze kredietmaatschappij en dan kan het echte werk beginnen.

Nu is het aan u om het tarief van Auxifina te vergelijken met andere tarieven. Dit kan zeer gemakkelijk door middel van een online simulatie door te voeren bij meerdere kredietmaatschappijen. Surf naar de sites van deze instellingen en zoek naar de optie simulator. Bereken het jaarlijks kostenpercentage aan de hand van deze tool en vergelijk dit nadien met andere jaarlijkse kostenpercentages. Waar kunt u het goedkoopste krediet afsluiten?

Wanneer u op het punt staat om een autolening af te sluiten, dan betekent dit dat u een nieuwe, of een tweedehands, wagen wilt aankopen. De autofinanciering moet u dan helpen om de aankoop te financieren. De beste autolening kunt u vinden bij Auxifina door tal van zaken te berekenen. Bereken van de bekendste aanbieders van België het jaarlijks kostenpercentage (JKP). Dit moet u natuurlijk niet zelf doen. Aan de hand van een simulator is het mogelijk om dit JKP te weten te komen. Gewoon het leenbedrag en de looptijd van de lening selecteren en de simulator berekent de kosten van de autolening. Daarna is het wel aan u om te vergelijken. De voordeligste autolening kunt u vinden door veel te vergelijken en zelf wat opzoekingswerk te verrichten.

 

Posted on Apr 25, 2017

Meest Gelezen

Archief

Top