Categories: Kredietkaarten

https://www.de-voordeligste-kredietkaart.be/

Zoek je al een tijdje naar een kredietkaart maar kom je er in je eentje gewoonweg niet helemaal uit? Dat is geen probleem, dit artikel zal je wat meer vertellen over de verschillende soorten kredietkaarten en wat deze inhouden.

Vooral handig voor het buitenland.

Waarschijnlijk ben je in je zoektocht naar een passende kredietkaart deze 3 kaarten wel tegen gekomen; American Express, Mastercard en Visa Card. Vooral American Express is gericht op betalingen in het buitenland, deze wordt in Nederland namelijk schaars geaccepteerd. American Express vereist bovendien ook een minimaal jaarinkomen van €25.000, waardoor deze niet voor iedereen is weggelegd. Mastercard en Visa Card zijn beide vrijwel overal te gebruiken, wereldwijd. Mastercard is erg handig voor online aankopen, aangezien je verzekerd bent voor aankopen die je met deze kaart doet, dus als een pakketje beschadigt is bij bezorging zal deze gedekt worden door Mastercard. Visa Card en Mastercard zijn vergelijkbaar.

Prepaid kredietkaart.

Een prepaid kredietkaart is heel anders dan de normale kredietkaarten, deze is namelijk ook te verkrijgen als je achterstallige schulden hebt, bovendien zit er geen vereiste aan je maandelijkse inkomen. Prepaid zegt het natuurlijk al, je betaalt van te voren voor deze kaart en kan niet rood staan. Deze prepaid kredietkaarten zijn erg handig voor mensen die graag overzicht hebben over hun uitgaven.

Gratis kredietkaart.

Het is mogelijk om gratis een kredietkaart aan te vragen, enkele aanbieders geven een aanbieding van “eerste jaar gratis”. Zo kun je het betalen van de jaarlijkse bijdrage een jaar vermijden, waardoor je in theorie elk jaar voor een andere aanbieding zou kunnen kiezen om op deze manier elk jaar een gratis kredietkaart te verkrijgen. In enkele gevallen geven creditcards een gratis tegoed (van ongeveer 25 euro) als welkomstcadeau, er zijn ook mensen die elk jaar voor deze gratis tegoeden gaan. Hopelijk heeft dit artikel je wat meer geleerd over de verschillende soorten kredietkaarten en kan je nu een keuze maken.

Posted on Jan 13, 2018

Meest Gelezen

Archief

Top