Categories: Autoleningen

Een bestelauto kan de juiste investering zijn voor je bedrijf. Vooral als het gaat om een bestelauto op benzine. Het is vervelend als het bedrijf niet genoeg geld heeft om een bestelauto te kopen terwijl het daadwerkelijk nodig is. Er is dan een mogelijkheid om geld te lenen bij een bank of tussenpersoon. Maar waar moet je dan opletten als je daadwerkelijk geld wilt lenen? In dit artikel geven wij verschillende mogelijkheden aan om geld te lenen.

Geld lenen voor een bestelauto

Wanneer je van plan bent om een bedrijfsauto te kopen en je hebt niet genoeg geld, dan is geld lenen voor een bedrijfsauto een optie. Maar let op, geld lenen kost geld en kan ervoor zorgen dat je in de schulden komt.

Geld lenen voor een bedrijfsauto.

Geld lenen bij een bank is de duurste vorm van geld lenen. Banken rekenen namelijk een hogere rente dan bijvoorbeeld geld lenen bij een vriend. Bij banken heb je wel verschillende leenvormen wat je bij een kennis of vriend waarschijnlijk niet hebt. Geld lenen bij een bank kan bijvoorbeeld via een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening is een lening waarbij van te voren is vastgesteld hoeveel geld je daadwerkelijk gaat lenen. Ook zijn de voorwaarden van de persoonlijke lening van te voren bekend. Zo weet je hoeveel rente je moet betalen en wat je dus totaal kwijt bent.

Geld lenen bij een vriend is een andere manier van geld lenen. Vaak gaat dit gepaard met een zeer lage rente of helemaal geen rente. Dit is natuurlijk de voordeligste manier van geld lenen voor een bestelauto. Ook zijn er geen voorwaarden aan verbonden. Echter kan dit wel problemen veroorzaken. Een lening tussen vrienden of kennissen moet je zo snel mogelijk af lossen. Wanneer je dit niet doet, kan dit ervoor zorgen dat je relatie met de desbetreffende persoon op de klippen loopt. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om geld te lenen voor een bestelauto. De goedkoopste manier is geld lenen bij een vriend of kennis en onderling af te spreken op welk termijn je daadwerkelijk de lening aflost.

Posted on May 28, 2016

Meest Gelezen

Archief

Top