Waarom onze bezoekers kiezen voor de Cofidis Mastercard®

Cofidis.beMet een een bijdrage van maar 5 euro per jaar is de MasterCard van Cofidis de ideale kredietkaart u kunt ze overal ter wereld gebruiken aan geldautomaten, in winkels en online. De ideale aanvulling op uw gewone bankkaart waarmee u uw uitgaven kunt plannen en toch het hele jaar uw budget in evenwicht kunt houden. Dankzij het netwerk van MasterCard® betaalt u uw aankopen in de winkel, in de supermarkt, op restaurant, op internet of waar u ook bent in België of in het buitenland! Online betalen is even gemakkelijk en veilig als betalen met een kaart in een winkel. Bovendien kunt u uw rekening op afstand beheren via internet en uw transacties raadplegen waar en wanneer u dat maar wilt. Uw aankopen en uitgaven worden automatisch van uw krediet gedebiteerd. U kunt kiezen om uw aankopen in één keer of in maandelijkse aflossingen terug te betalen, zo kunt u uw budget heel flexible beheren.

De voordelen van de MasterCard® by Cofidis:

  • Volledig gratis geld opnemen zowel in België als in het buitenland. Een echt voordeel in vergelijking met andere kredietkaarten!
  • Terugbetalingen volgens uw eigen ritme
  • Indien u dat wenst, kunt u uw krediet gedeeltelijk of volledig terugbetalen.
  • Een jaarlijkse bijdrage van slechts 5 euro. De kaart kost u slechts 5 euro per jaar. Een van de laagste bijdragen op de markt!
  • Aanvaard bij alle handelaars van het MasterCard-netwerk.
  • Zowel in België als in het buitenland betaalt u er al uw aankopen mee in de meeste winkels, bij grote ketens, op restaurant, in het tankstation, maar ook in onlinewinkels en op het internet.
Ga Naar Cofidis.be!!

Of kies voor de BuyWay.be Mastercard®

buyway kredietkaartMet uw Buy Way MasterCard doet u in alle veiligheid al uw aankopen in België, in het buitenland of op het Internet! Uw betaalkaart laat u toe om geld af te halen aan de betaalautomaten (tot €620 per dag) Of om snel en 24u24, een storting te vragen op uw lopende rekening en dit met 0% dossierkosten. Dit kan online via de site van Buy Way. Verhoog uw kredietlijn tot €10.001€ wanneer u dit wenst. En geniet van een permanente kredietlijn. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Buy Way Personal Finance nv. Gemiddelde maandelijkse aflossing op basis van een éénmalige financiering, d.w.z. de som van alle maandelijkse aflossingen gedeeld door het theoretisch aantal maanden. Kredietopening van onbepaalde duur.

Ga Naar Buy Way.be!!

Cetelem Maestro® kaart met geldreserve

Cetelem Maestro

De Cetelem Maestro® kaart met een geldreserve is dankzij de bijbehorende kaart, op elk moment beschikbaar is voor het uitvoeren van al jou belangrijke aankopen. jij kies het bedrag van jou reserve en jij valideer jou aanvraag. jou dossier wordt geanalyseerd en jij krijg online een principieel antwoord.jij ontvang het contract, onderteken het en stuur het terug. jou kaart wordt daarna naar jou thuisadres gestuurd en jou reserve is meteen beschikbaar.  De troeven van de Cetelem Maestro® betaalkaart bij Cetelem zijn dat je beschikt over een geldreserve die kan gaan van € 1.250 tot € 3.000 en die dankzij jou Cetelem Maestro® kaart altijd beschiktbaar is. je kan deze kaart gebruiken in winkels en aan geldautomaten in België en Europa, dankzij de Maestro®-functie en betaal jou uitgaven in 1 keer en daarna spreid jij de terugbetaling over maandelijkse bedragen van minimaal € 25,00. Naarmate jij meer aflost, wordt jou reserve weer opgebouwd. je heb een persoonlijke webruimte om jou rekening 24u/24 en 7d/7 op afstand te beheren, jou afschriften te printen, geld over te schrijven naar jou bankrekening, om online een verhoging van jou bedrag te vragen… en nog veel meer zaken te regelen. En als jij geen internet heb, kan jij nog altijd bellen naar de directe lijn, zodat jij toch geld kan overschrijven naar jou bankrekening.

Ga Naar de Cetelem Maestro® kaart!!Meest Gelezen

Archief

Top