MyLine doorlopend krediet van CofidisMet het afsluiten van een MyLine doorlopend krediet van Cofidis kun jij als particulier tegen een aantrekkelijke rente gaan lenen. Het MyLine doorlopend krediet, ook wel het DK genoemd, is ook uitermate geschikt indien je vooraf nog niet precies weet hoeveel geld je precies wenst te lenen. Naarmate je voor een hogere limiet in aanmerking komt, zul je ervaren dat de te betalen rente lager zal zijn. Dat is ongeacht waaraan je geld wenst te besteden, dit hoeft niet ten behoeve van een eigen woning gedaan te worden, waardoor het MyLine krediet van Cofidis zeer flexibel kan zijn. De maandtermijnen kunnen afgesproken worden tussen de 1 en 2 procent van de limiet of enkel het alleen betalen van verschuldigde maandrente.

Voordelen bij een MyLine doorlopend krediet van Cofidis

Grote voordelen van een MyLine krediet zijn zeker ook de mogelijkheden als je direct geld wil lenen dat de eerdere afgeloste bedragen opnieuw kunnen worden opgenomen. Daarnaast kiest men ook vaak vooral voor een MyLine doorlopend krediet van Cofidis omdat het aflossen helemaal boetevrij is. Het is fijn om geld dat je een bepaalde periode niet nodig hebt kunt overboeken naar je DK en je dan daarover weer minder rente gaat betalen. De rente betaal je immers alleen over het openstaande saldo van het krediet. Ook zal de rente lager zijn als de rente bij het afsluiten van een persoonlijke lening. Het te betalen rentepercentage is wel variabel en kan dus iedere maand gaan veranderen. Bij een verhoging van de marktrente zul je gaan zien dat de resterende looptijd van je MyLine krediet, helaas, zal gaan stijgen.

Welke rente betaal je op het Cofidis MyLine doorlopend krediet?

Op basis van de huidige rentestanden heeft het MyLine krediet een lage rente. Hierdoor zal de aflossing in de maandtermijn voor een groter deel de schuld van de lening verminderen, met uitzondering als je alleen rente betaald. Gaan lenen via een rentekrediet of een WOZ krediet is een nog betere vorm om aflossingsvrij te gaan lenen. Een van de nadelen van Cofidis is dat de afgeloste bedragen ieder moment opnieuw kunnen worden opgenomen zonder boete te betalen. Hierdoor heb je niet in de hand hoelang je er over gaat doen om het te lenen bedrag op nul te krijgen.

De aangegeven rest looptijden zijn dan ook fictief en afhankelijk van het gekozen aflossingspercentage. Indien je niet het voornemen hebt om tussendoor extra te gaan aflossen, kun je de te verwachten rest looptijd in de gaten houden via de maandelijks te ontvangen overzichten.

Hoe kan je dit Cofidis gebruiken?

Indien je een MyLine krediet van Cofidis aangaat enkel voor het verbouwen van je eigen woning, is de kans redelijk groot dat de rente fiscaal aftrekbaar is. Een belastingconsulent kan dit voor jou bekijken of de rente van die af te sluiten lening ook daadwerkelijk belastingvoordelen kan gaan opleveren. Met een doorlopend krediet van Cofidis kun je ook extra geld achter de hand houden, op voorwaarde dat er ruimte is binnen de overeengekomen limiet.

Telebanking maakt het mogelijk om snel over je geld te kunnen beschikken. Zelf kan geld uit de opnameruimte van je MyLine krediet naar jouw privérekening overgeboekt worden en de rest van de betalingen regel je zelf. Ook het omgekeerde is mogelijk door extra aflossingen via je bankrekening naar je MyLine over te boeken.

MyLine het doorlopend krediet van Cofidis aanvragen.

Ga je bijvoorbeeld een auto of keuken kopen met de ruimte op je MyLine doorlopend krediet, kun je extra kortingen bedingen wegens contante betaling. De verkoper komt er immers niet achter dat je geld hebt moeten lenen, om jouw droomaankoop te kunnen gaan realiseren. Door de extra ontvangen kortingen hoef je minder te gaan lenen en kun je geld besteden aan andere aankopen of door minder op te hoeven nemen.

Een van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een MyLine doorlopend krediet van Cofidis is dat je geen negatieve coderingen mag hebben. Lenen via Cofidis wil zeggen dat strenger naar jouw leengeschiedenis zal worden gekeken. Ook voor Cofidis is een geldreserve aanvragen een risico omdat je over een onvoorzien lange periode geld gaat lenen.

Posted on Oct 20, 2015

Meest Gelezen

Archief

Top