Mozzeno.com

Mozzeno.com

Mozzeno.com het positieve geld en ontdek hoe u zonder tussenkomst van het bancaire systeem uw persoonlijk project kunt realiseren want bij Mozzeno vinden ze dat geld moet leven, moet circuleren, mensen de kans moet geven om persoonlijke projecten te realiseren. Krediet dat positief gebruikt wordt, versnelt de realisatie van projecten. Daardoor wordt vandaag al mogelijk wat anders pas morgen mogelijk zou zijn. Dit stimuleert de reële economie. Zij geven particulieren de mogelijkheid om in te schrijven op financieringsinstrumenten die dan weer de mogelijkheid geven om persoonlijke projecten te financieren. Zo wil Mozzeno.com terugkeren naar de basis van het traditionele mutualistische banksysteem, waarbij de spaargelden van de ene worden gebruikt om de projecten van de andere te financieren, zonder complexe transformatie-operaties. Eenvoudig en 100% digitaal en een verlaging van de kosten van uw lening als u elke maand correct terugbetaalt?

Een JKP vanaf 2,90% tussen 12 en 60 maanden (afhankelijk van het gevraagde bedrag) Kredieten tussen € 1.250,00 en € 30.000,00

Hebt u gedurende de volledige looptijd van de lening steeds tijdig terugbetaald, dan betalen ze bij Mozzeno.com u een deel van de verwerkingskosten van uw leningsaanvraag terug. In de plaats van een beter JKP te geven aan alle kredietnemers, wil mozzeno voorrang geven aan wie zijn lening correct terugbetaalt. Daarom hebben zij de “beloning voor een correcte terugbetaling” gecreëerd.

Ga naar Mozzeno.comMeest Gelezen

Archief

Top