Categories: Autoleningen

Informatie over de Auxifina autofinanciering.

Auxfina autofinancieringDe auto is het meest gefinancierde object. Ruim 87% van de nieuwe auto’s wordt geheel of gedeeltelijk met geleend geld betaald. Voor het financieren van een auto zijn diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de autolening. Hierbij wordt het door u te betalen maandbedrag en de looptijd vanaf de eerste termijn vastgesteld. Met een autolening is het niet mogelijk om, als u een gedeelte heeft afgelost, even weer het reeds afgeloste bedrag op te nemen voor bijvoorbeeld een reparatie aan uw auto. Boetevrij vervroegd aflossen is bij de Auxifina autolening wel mogelijk.

Een nieuwe of tweedehands wagen kopen?

Het maakt niet uit welke soort auto u zich gaat aanschaffen, Auxfina helpt u graag verder om de lening van uw auto in orde te brengen. Met de online calculator van Auxifina, heeft u in een mum van tijd uw offerte voor uw autolening berekend en kan u deze in minder dan 10 minuten aanvragen, zonder u te verplaatsen!

Tal van voordelen met het Auxifina autokrediet!

  • Lage Rente – Een gunstige rentevoet aan de beste voorwaarden!
  • Geen Verplaatsing – Regel uw autolening van thuis uit!
  • Online Aanvraag – In 10 minuten heeft u het formulier ingevuld!
  • Minimum aan papierwerk – Gewoon eenvoudig online aanvragen!
  • Autolening met BKR registratie

Alternatieven voor een Auxifina autokrediet!

Auxifina autokredietEen andere manier van lenen voor een auto is het doorlopend krediet. Bij deze leenvorm betaalt u maandelijks een vast percentage over de hoofdsom waarover u kunt beschikken. Een voorbeeld: Bij een doorlopend krediet van 50.000,- betaalt u, afhankelijk van de regeling waarvoor u kiest, 1%, 1,5% of 2% over de 50.000,- Per maand kost dit dus; 500,- , 750,- of 1000,-. Boetevrij extra aflossen en de afgeloste bedragen weer boetevrij opnemen is een van de voordelen van een doorlopend krediet. Een andere variant van het doorlopend krediet is het rentekrediet. Hierbij betaalt u alleen rente over het opgenomen bedrag. Aflossen doet u door middel van extra stortingen of door middel van een eenmalige uitkering van een spaarpolis of aandelenlease welke naast het rentekrediet wordt aangegaan.

Aanvragen van een Auxifina autofinanciering of een alternatief?

Een goedkope autolening nodig? Bereken uw autolening online in minder dan 10 minuten. Als u graag een autolening wilt afsluiten om een nieuwe of tweede hands  auto te kunnen aanschaffen bent u hier op de juiste plek. Op deze pagina staan een aantal kredietverstrekkers waar u een vrijblijvende en gratis een autolening offerte kunt aanvragen. De rentes staan vermeld indien bekend. Nadat u de offerte heeft aangevraagd ontvangt u binnen de werkdag een discreet antwoord met daarin een informatie pakket voor een passende autolening. Bij de informatie staan ook de jkp rentepercentages en de betalingsvoorwaarden vermeld. Welke vorm voor u het meest interessant is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

Posted on Oct 21, 2015

Meest Gelezen

Archief

Top