Categories: Minileningen

Creditvite ervaringenDankzij de opkomst van het internet zijn er veel mogelijkheden ontstaan op verschillende gebieden, waaronder geld lenen. Snel geld lenen was vroeger praktisch onmogelijk. De aanvraag duurde vaak weken zo niet maanden, papieren overeenkomsten moesten gefaxt of met de post tussen de betreffende partijen heen en weer gestuurd worden, en bepaalde zaken duurden gewoon langer eer deze nagetrokken waren. Maar die tijden zijn voorbij. Je kunt tegenwoordig als je echt wilt al binnen een dag een lening voor elkaar hebben. Op het internet verdringen de kredietverstrekkers zich om jouw klandizie, waarbij de ene aanbieding nog gekker is dan de andere.

Op de financiële markt zijn steeds meer financiële gemak producten te vinden. Denk hierbij met name aan krediet en leen producten- producten waarmee je geld kunt lenen, ‘rood kunt staan’ of een ‘voorschotje’ mee kunt krijgen. Een kleine lening van Creditvite zogezegd. Doordat deze markt zo weelderig bloeit is een aantal jaar geleden de controle nationale bank in het leven geroepen met als doel de financiële verplichtingen van consumenten ‘in check’ te houden. Dit is voor de bescherming van zowel consument als geldverstrekker. Beide partijen kunnen namelijk in de problemen komen als de consument zijn financiële verplichting niet na kan komen.

Echter, leningen rond de 500 euro hoeven niet bij de nationale bank aangemeld te worden en dus is er een gat in de markt ontstaan die al gauw gevuld is door creditcards, ‘rood’ staan op de rekening courant en het zogenaamde mini krediet.

Hoe zit een kleine lening in elkaar?

Een kleine lening is een financieel product dat over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Je kunt geregistreerd staan, reeds meerdere leningen hebben lopen en toch is het mogelijk een krediet te krijgen. De doelgroep zijn mensen die aan het einde van hun geld net iets meer maand over hebben en dus wat geld moeten hebben om hun volgende loon te overbruggen.

Wat voor soorten zijn er?

Ze zijn er in varianten waarbij in sommige gevallen geen rente wordt berekend, maar wel een ‘administratie tarief’. De meeste verstrekkers van minikredieten zitten tegenwoordig online, en met een paar klikken van je muis kun je tegenwoordig een kleine lening van Creditvite aanvragen via het internet.

De aanvraagtijd is in tegenstelling tot andere kredieten bijzonder kort, vaak maar een paar minuten. Ze hebben wel een aantal gegevens van je nodig, zoals identificatie (kopie paspoort) en je naam, adres en woonplaats gegevens, maar voor de rest is het proces snel, pijnloos en eenvoudig. Je kunt zonder toetsing in de meeste gevallen en bij de meeste geldverstrekkers tot 750 euro lenen, en alles daarboven wordt vaak wel getoetst. Dus snel 1000 euro of meer lenen is via deze weg niet mogelijk.

Creditvite ervaringen?

Een kleine lening loopt in tegenstelling tot de meeste kredieten niet over een aantal jaar, maar over een aantal dagen. In sommige gevallen kun je voor 15 dagen een mini krediet krijgen, in andere gevallen loopt de kleine lening van Creditvite over 30 dagen. In bepaalde situaties kan de terug betaal termijn wat opgerekt worden, maar hier staan pittige kosten tegenover die het vaak niet de moeite waard maken een lening van aan te vragen.

Zoals gezegd moet je de kleine lening van Creditvite ook weer snel terug betalen, vaak binnen een korte termijn. Dit betekent dat je er heel erg zeker van moet zijn dat je dat geld ook weer hebt zodat je het kunt aflossen. Een ding staat namelijk voorop: de geldverstrekker zal het niet erg vinden als je het niet hebt, want zodra je de terugbetaal deadline mist komt er boete op boete op boete, waardoor het een lucratieve handel worden voor de geldverstrekker. En maak je geen zorgen- ze weten je te vinden!

Begon je zo wellicht met een kleine lening van 500 euro, aan het einde van de rit kun je met een minikrediet opgescheept zitten van ruim 1000 euro! Als je dus niet zeker weet of je aan het einde van de termijn het geld hebt om de lening van Creditvite af te betalen, doe het dan niet. Snel 500 euro lenen om je kosten te kunnen betalen is water naar de zee dragen.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Een minikrediet is een prachtig product als je zeker weet dat je aan het einde van de 15 dagen of 30 dagen ook het geld hebt om de lening af te betalen. Heb je dat niet, reken dan op hoge boetes, extra administratie kosten en leenrentes die lijken te verdriedubbelen. Een groot voordeel is echter dat een kleine lening van Creditvite erg snel is; de aanvraagprocedure is meestal online en duurt zelden langer dan een paar minuten. Daarbij staat het geld al vaak binnen een aantal minuten op je rekening en kun je er direct gebruik van maken. Binnen een maand of 15 dagen betaal je het geld vervolgens weer terug, en jij bent uit de brand geholpen. Als een tijdelijke oplossing voor kastekort aan het einde van de maand is de kleine lening een prima product. Hou je echter wel aan de spelregels omdat de kosten (boetes e.d.) al snel uit de hand kunnen lopen.

Beschrijving:

Vanuit Amerika is een nieuw product komen overwaaien: de kleine lening of mini krediet. Je kunt voor een korte tijd een bedrag onder de 500 euro lenen en zo tijdelijk eventjes uit je geldproblemen zijn.

Wat voor mogelijkheden zijn er?

Geld lenen hoeft geen tijdrovende aangelegenheid meer te zijn, maar kan binnen een aantal uur gepiept zijn. Met een kleine lening komen hier om de hoek kijken. Minikredieten zijn een fenomeen die over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Het is een soort voorschot op je salaris, voor wanneer je maand net iets langer duurt dan je geld. De eerste keer dat je een kleine lening aanvraagt hebben ze wel wat gegevens van je nodig, zoals je naam, adresgegevens en identificatie. Dit kan echter allemaal gescand en gemaild worden naar de betreffende kredietverstrekker, die overigens meestal alleen online zaken doet. Zodra je voor de kleine lening goedgekeurd bent, heb je het geld binnen een aantal uren op je rekening staan. Bij de meeste is een toetsing overigens niet nodig. Zolang je onder de 500 euro blijft hoef je wettelijk gezien namelijk geen toetsing te doen. Dus zoek je een manier om zonder een toetsing te lenen, dan is minikrediet een oplossing voor je.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van een minikrediet zijn dat je het snel kunt regelen, je hebt het geld snel op je rekening staan, en de looptijd is kort.

Wat zijn de nadelen?

Het is echter niet alleen maar rozengeur en maneschijn met een minikrediet of snel geld lenen in het algemeen. Met een minikrediet moet je het geld binnen 15 of 30 dagen terug betalen en ze zijn evenmin de goedkoopste vorm van financiering: de rente en administratiekosten zijn vrij hoog en worden direct bij het uitkeren van de lening in rekening gebracht. Leen je bijvoorbeeld 500 euro, dan krijg je 475 euro op je rekening gestort omdat de kosten en rente al in rekening zijn gebracht. Dat is mooi geld verdienen voor de kredietverstrekker.

Andere opties

Een kleine lening is natuurlijk niet de enige optie die je hebt als je snel geld wilt lenen. Ook de meer traditionele vormen van financiering zijn op het internet te vinden, maar ondanks dat dit al een stuk sneller geregeld kan worden dan vroeger gaat hier iets langer overheen voor het daadwerkelijk geregeld kan worden. Denk hierbij aan een flexibel krediet, doorlopend krediet, persoonlijke lening of een ‘rood’ staan mogelijkheid op je rekening courant.

De online wereld

Stel dat je 500 euro lenen wilt. Misschien wil je een nieuwe computer kopen en heb je een waanzinnige aanbieding gezien maar heb je net niet het geld om de computer te kopen. Of misschien heb je het geld nodig voor andere dingen: hoe het ook zij, je bent vaak het snelste af om leningen online aan te vragen. Daarbij vind je via het internet vaak ook hele goede aanbiedingen en je kunt zo gemakkelijk meerdere offertes aanvragen bij verschillende aanbieders zodat je kunt vergelijken. Snel 500 euro lenen hoeft dus niet moeilijk te zijn, je hoeft alleen maar even een zoektochtje te ondernemen op het internet. Wij helpen je al vast op weg de beste adresjes te vinden voor je snelle 500 euro lening.

De kleine lening van Creditvite.

Een kleine lening is een financieel product dat over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Je kunt geregistreerd staan, reeds meerdere leningen hebben lopen en toch is het mogelijk een mini krediet te krijgen. De doelgroep van kleine leningen zijn mensen die aan het einde van hun geld net iets meer maand over hebben en dus wat geld moeten hebben om hun volgende loon te overbruggen.

De aanvraagtijd is in tegenstelling tot andere kredieten bijzonder kort, vaak maar een paar uren. Ze hebben wel een aantal gegevens van je nodig, zoals identificatie (kopie paspoort) en je naam, adres en woonplaats gegevens, maar voor de rest is het proces snel, pijnloos en eenvoudig. Je kunt zonder toetsing in de meeste gevallen en bij de meeste geldverstrekkers tot 500 euro lenen, en alles daarboven wordt vaak wel getoetst.

Met een kleine lening van Creditvite moet je er wel rekening mee houden dat de looptijd van de lening bijzonder kort is; Het varieert bij verschillende geldverstrekkers, maar de meeste looptijden van de leningen lopen van 15 dagen tot 30 dagen. Als je niet op tijd terug kunt betalen loop je het risico dat je boete op boete krijgt, waardoor je in de problemen kunt komen. Sluit dus alleen zo’n rekening af als je zeker weet dat je het over twee weken of een maand ook weer terug kunt betalen.

Let op!

Zoals gezegd moet je de kleine lening ook weer snel terug betalen, vaak binnen de hierboven genoemde 30 dagen. Dit betekent dat je er heel erg zeker van moet zijn dat je over 30 dagen dat geld ook weer hebt zodat je het kunt aflossen. Een ding staat namelijk voorop: de geldverstrekker zal het niet erg vinden als je het niet hebt, want zodra je de terugbetaal deadline mist komt er boete op boete op boete, waardoor minikredieten een lucratieve handel worden voor de geldverstrekker. En maak je geen zorgen- ze weten je te vinden!

Geldverstrekkers

Er zijn diverse geldverstrekkers op het internet die scherpe aanbiedingen hebben als je snel geld wilt lenen. We zetten ze hier even voor je op een rijtje.

Posted on Mar 8, 2017

Meest Gelezen

Archief

Top