Onze bezoekers kiezen voor het  Cofidis MyLine geldreserve

cofidisVanaf 30€ per maand is het Myline geldreserve van Cofidis een snel aflosbaar krediet waarmee u 500 tot 10.001 euro snel kunt lenen om om het even welke aankoop of project te financieren, zonder dat u het gebruik moet verantwoorden. U gebruikt dan uw geld voor al uw persoonlijke behoeftes. De online aanvraag verloopt heel eenvoudig, u kiest het bedrag dat u wilt lenen, de duur van het krediet en de maandelijkse aflossingen. Als u nu online inschrijft, geniet u van een unieke rentevoet. Zodra het contract ondertekend is, worden de terugbetalingsvoorwaarden vastgelegd en krijgt u een overzicht van de aflossingen. Het geld wordt rechtstreeks op uw zichtrekening gestort.

Voordelen van Cofidis Myline:

  • U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past.
  • Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.
  • Lage rentes
  • Snel en eenvoudig proces
  • Geld opvragen zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.
  • Eenvoudig toegang tot uw kredietaanvraag

    cofidisjkpMijn Cofidis MyLine is een snelle geldreserve of kredietopening (tussen € 500 en 10001) die u in alle eenvoud kunt beheren en die op elk moment beschikbaar is voor uw uitgaven en onverwachte kosten. U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past. Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.

Ga Naar Cofidis.be!!

Kredietpartner.be

kredietpartner

Beschikken over een geldreserve van Kredietpartner.be geeft een veilig gevoel. Weten dat u bij onvoorziene kosten terug kan vallen op een geldreserve die u toelaat zorgeloos uw kosten te betalen, wie wil dat niet? Zoals een credit card laat een geldreserve u toe om over een bepaald bedrag te beschikken, tussen €500 en €10.001. U kan dit geld gebruiken wanneer u het nodig heeft of wenst, en u kan vrij over het geld beschikken. Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een geldreserve een vast maandelijks bedrag terug. In overleg met Kredietpartner.be kan bepaald worden wat het beste maandelijks bedrag is dat u dient terug te betalen. Zo zorgt Kredietpartner.be er samen voor dat u nog over genoeg middelen beschikt om comfortabel te leven, zonder zorgen.

Ga Naar Kredietpartner.be!!

Cetelem Maestro® kaart met geldreserve

Cetelem Maestro

De Cetelem Maestro® kaart met een geldreserve is dankzij de bijbehorende kaart, op elk moment beschikbaar is voor het uitvoeren van al jou belangrijke aankopen. jij kies het bedrag van jou reserve en jij valideer jou aanvraag. jou dossier wordt geanalyseerd en jij krijg online een principieel antwoord.jij ontvang het contract, onderteken het en stuur het terug. jou kaart wordt daarna naar jou thuisadres gestuurd en jou reserve is meteen beschikbaar.  De troeven van de Cetelem Maestro® betaalkaart bij Cetelem zijn dat je beschikt over een geldreserve die kan gaan van € 1.250 tot € 3.000 en die dankzij jou Cetelem Maestro® kaart altijd beschiktbaar is. je kan deze kaart gebruiken in winkels en aan geldautomaten in België en Europa, dankzij de Maestro®-functie en betaal jou uitgaven in 1 keer en daarna spreid jij de terugbetaling over maandelijkse bedragen van minimaal € 25,00. Naarmate jij meer aflost, wordt jou reserve weer opgebouwd. je heb een persoonlijke webruimte om jou rekening 24u/24 en 7d/7 op afstand te beheren, jou afschriften te printen, geld over te schrijven naar jou bankrekening, om online een verhoging van jou bedrag te vragen… en nog veel meer zaken te regelen. En als jij geen internet heb, kan jij nog altijd bellen naar de directe lijn, zodat jij toch geld kan overschrijven naar jou bankrekening.

Ga Naar de Cetelem Maestro® kaart!!Meest Gelezen

Archief

Top