Categories: Autoleningen

Na veel wikken en wegen heeft u uw droomauto uitgekozen. Het geld om deze te kopen heeft u, evenals als 80% van de consumenten, helaas niet voorhanden. U kunt dan kiezen voor autofinancieringen. Maar hoe besluit u welke autolening het beste en voordeligste is voor deze aanschaf? Er zijn verscheidene vormen van autofinancieringen en minstens evenveel aanbieders. Het beste informeert u naar de mogelijkheden van autofinancieringen bij meerdere banken en tevens bij verschillende dealers van het betreffende automerk. Vergelijk de looptijd, voorwaarden, tarieven en rente.

De meest gebruikte kredietvorm voor autofinancieringen is een persoonlijke lening. Bij deze financieringsvorm leent u tegen een vaste rente voor een vaste looptijd. Ook kan een auto gefinancierd worden middels een doorlopend krediet. Bij deze kredietsvorm kunt u binnen de marges van een maximaal bedrag geld lenen tegen een variabele rente. Het afgeloste gedeelte is weer opneembaar.

Andere autofinancieringen zijn: de restwaarde financiering en de huurkoop. Bij de restwaarde lening is er sprake van een flexibele looptijd en een vaste rente. Na de afgesproken looptijd staat een restantbedrag open die overeenkomt met de restwaarde van de auto. Bij huurkoop staan zowel rente als looptijd vast. Na afloop van de looptijd is nog een restantbedrag verschuldigd van de autofinanciering.

Een nieuwe auto kost vaak veel geld. Het is niet gek dat je niet genoeg geld hebt om direct een nieuwe auto te kopen. Soms kan dit echter wel nodig zijn, bijvoorbeeld omdat de auto onherstelbaar beschadigd is geraakt. Heb je niet genoeg geld, dan zul je een lening voor een auto af moeten sluiten. Wil je een lening voor een auto afsluiten dan heb je de keus uit veel aanbieders. Aangezien ongeveer dertig procent van de mensen geld leent om een auto aan te schaffen, kun je jezelf wel voorstellen dat er veel aanbieders zijn die hierop inspelen. Je kunt zelf de beste lening voor een auto vinden door aanbieders te vergelijken.

Wat je absoluut niet moet doen, is de lening voor je auto afsluiten bij de autodealer. Vaak zal de autodealer vragen hoe je de auto wilt betalen. Als één van de mogelijke opties wordt dan een “passende financiering” genoemd. Helaas is een dergelijke financiering helemaal niet zo passend: de autodealer verdient fors op een lening. Vaak hanteert de autodealer voor een lening voor een auto maar één of twee mogelijkheden, terwijl je er online wel tientallen kunt vinden die stukken goedkoper zijn.

Een goedkope autofinanciering vinden!

Een goedkope autofinanciering is de droom van iedereen die een auto wil gaan kopen, maar hier niet voldoende financiële middelen voor heeft. Wanneer je wel echt aan een nieuwe auto toe bent, is het slim om een autofinanciering af te sluiten. De beste financiering is uiteraard een goedkope autofinanciering waar geen lastige en/of strenge voorwaarden aan worden gesteld.

Het is zonder twijfel het beste om online te zoeken naar een goedkope autofinanciering. Online aanvragen zijn zo ingediend en je kunt wanneer je maar wilt een financiering voor je auto zoeken en afsluiten. Je hoeft niet meer langs bij de bank, maar kunt alles vanuit huis regelen. Vraag een aantal offertes (let erop dat deze gratis en vrijblijvend zijn!!) aan en kijk welke autofinanciering de goedkoopste is. Kijk niet alleen naar het rentepercentage, maar ook naar de looptijd en de aflossing per maand. Een laag rentepercentage bij een goedkope autofinanciering is erg fijn, maar je wilt uiteraard wel maandelijks de aflossingen kunnen betalen

Daarom een auto financieren bij Cetelem.

CETELEM

Er zijn verschillende manieren om een auto te financieren. Je kan er voor sparen, maar je kan ook lenen bij Cetelem om een auto te financieren. Er zijn veel autobedrijven die adverteren waarbij wordt aangegeven dat de auto pas een paar jaar later betaald moet worden, op die manier kan je ook een auto financieren. Je kan dan alvast een auto kopen en er gebruik van maken.

Niet iedereen kan zomaar een auto financieren. Daarom kan je bijvoorbeeld bij Cetelem de goedkoopste autofinanciering afsluiten om een auto te kopen. Er zijn verschillende autofinancieringen, met verschillende rentes. Ga dus goed vergelijken! Je kan dan afspreken om maandelijks een bedrag af te lossen. Kijk goed naar de voorwaarden die worden gesteld om een auto te financieren.

Toch wordt het vaak afgeraden om voor een auto geld te lenen. Het wordt gezien als luxe, waar je eigenlijk voor zou moeten sparen. Er wordt wel veel gebruik gemaakt van de verschillende manieren om een auto te financieren omdat het ook veel voordelen biedt. Het is verstandig om er goed over na te denken, of je echt een lening wil afsluiten bij Cetelem om een auto te financieren of dat je er voor gaat sparen.

Posted on Aug 16, 2017

Meest Gelezen

Archief

Top