Categories: Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een leenvorm die zeer handig en flexibel is. Deze lening heeft een variabele rente en je hebt met een doorlopend krediet de mogelijkheid het afgeloste deel opnieuw op te nemen. Bij een persoonlijke lening leen je eenmalig een geldbedrag. Binnen een vaste looptijd ben je verplicht een vastgestelde rente over een vast bedrag te betalen. Aflossen gebeurt maandelijks.

Door diverse omstandigheden kan het voorkomen dat je direct geld wilt of zelfs moet lenen. Zo kan het gebeuren dat je bijvoorbeeld een plotselinge reparatie aan je auto moet betalen en niet genoeg geld hebt. Op verschillende manieren kun je direct aan allerlei soorten krediet komen, waarvan we er in dit artikel enkele benoemen en toelichten.

Allereerst kan je besluiten om geld te lenen bij je familie of vrienden. Vaak hanteren zij een lage rente waardoor het voordelig is bij hen een lening af te sluiten. Wat ook kan, is een lening afsluiten bij een kredietverstrekker. Deze kan je onder andere een doorlopend krediet of een persoonlijke lening aanbieden. Het is afhankelijk van een aantal factoren welke lening het best bij jou past.

Het is een zaak om alle leenvormen goed met elkaar te vergelijken en vooral de rentes daarvan. Bedenk je dat de lening met de goedkoopste rente niet per se de beste hoeft te zijn. Het vergelijken van doorlopend kredieten is eenvoudig op deze internetsite te doen en het is een absolute aanrader, want het kan je veel geld besparen.

Posted on Mar 31, 2016

Meest Gelezen

Archief

Top