Categories: Hypothecaire Leningen

Wij brengen u een uniek concept toe, alles wat u maar wilt weten over Leningen, Hypotheken, Credit Cards. Dit allemaal binnen slechts één website, geldleneninbelgie.com. De lening met de meest gunstige voorwaarden is voor u waarschijnlijk een ander soort lening dan die van uw vrienden of familieleden. Let dus bij het afsluiten van een lening op uw persoonlijke omstandigheden en uw persoonlijke wensen wat betreft financieringen.

Een lening kan worden afgesloten bij een groot aantal banken en andere financiële instellingen. U kunt uw aanvragen dus voorleggen aan verschillende maatschappijen waardoor u zich goed kunt laten voorlichten voordat u uw nieuwe lening afsluit. Even krap bij kas, of een aankoop doen, omdat het nu wel erg aantrekkelijk of noodzakelijk is? Schroom niet om bij verschillende bedrijven een offerte te laten uitbrengen of informatie op te vragen zowel voor een persoonlijke lening als een doorlopend krediet.

Wilt u goedkoop een kredietkaart hebben?

Geldleneninbelgie.com is hét adres om goedkoop een kredietkaart te bestellen! Een kredietkaart is een universeel betaalmiddel. In tegenstelling tot een gewone bankpas (ook wel: debitcard) betaalt u met een kredietkaart achteraf. Bij een bankpas wordt direct bij een betaling het bedrag van uw rekening afgeschreven. Bij een kredietkaart gebeurt dit doorgaans aan het eind van de maand zonder dat u hierover rente hoeft te betalen. Het is ook mogelijk om uw betaling nog langer uitstellen. U betaalt dan uiteraard wel rente. Daarnaast biedt een kredietkaart veel meer service dan een gemiddelde bankpas: u kunt er wereldwijd mee betalen in winkels, restaurants en hotels. Daarnaast accepteren bijna alle webwinkels wereldwijd de bekendste kredietkaarten (VISA en MasterCard).

Ook per telefoon kunt u soms betalingen per kaart verrichten. Dergelijke betalingen zijn met een bankpas niet mogelijk. Dit komt omdat voor een kredietkaartbetaling in principe geen pincode nodig is. Hierdoor is de acceptatie en het betaalgemak veel groter van kredietkaarten dan ten opzichte van de gewone bankpas. U ontvangt een kredietkaart zodra een kredietkaartuitgever van de kredietkaart u er één heeft toegewezen. Meestal zal deze na uw aanvraag uw kredietwaardigheid te controleren. Dit gebeurt bijvoorbeeld door bij de aanvraag naar uw inkomen te vragen. De gehele aanvraag duurt 2-4 weken.

Of wilt u een voordelige hypotheek afsluiten?

Onderdelen van een hypotheek

Geldleneninbelgie.com is hét adres om goedkoop een hypotheek af te sluiten! Als u geld gaat lenen voor een woning dan geeft u het recht van hypotheek aan de financierder. Dit recht is voor de financierder een zekerheid dat de lening wordt terugbetaald. In de praktijk is een hypotheek een geldlening waarbij een huis of een andere onroerende zaak als onderpand dient. Als de lening niet wordt terugbetaald dan heeft de financier het recht om de woning te verkopen zodat de lening (geheel of gedeeltelijk) kan worden terugbetaald.

Onderdelen van een hypotheek. Meestal is een hypotheek uit drie delen opgebouwd:

  1. Geldlening: Hierin wordt beschreven hoeveel geld er wordt geleend, hoe hoog de rente is en hoe lang de rentevaste periode duurt. Bovendien wordt de hypotheekvorm beschreven.
  2. Aflossing of vermogensopbouw: Natuurlijk moet het geleende geld weer worden terugbetaald. De aflossing kan tijdens de looptijd gebeuren, maar ook aan het einde ineens. Er zijn ook gevallen waarin de lening pas hoeft te worden terugbetaald als u de woning verkoopt.
  3. Verzekeringsdekking(en): Om allerlei risico’s te beperken kunt u een verzekering afsluiten die uitkeert bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid. De verzekering is nuttig voor beide partijen.

 

 

 

Meest Gelezen

Archief

Top